Rosé aften torsdag den 20. april

Er du til rosévin en hel aften?

På denne aften kan man lære mere om rosévin og smage sig frem.

Rosévine – har aldrig været så populære som nu. Kvaliteten er tårnhøj og danskerne har opdaget hvor velegnede de er til dansk gastronomi.

Smageprogrammet for denne aften ser således ud:

Velkomstbobler – Italien

Cuvage rosé brut, Nebbiolo d´Alba

1. heat – Tyskland

Tuntatar, avokado, misomayo, tapiokachips
2021 Markus Molitor, Haus Klosterberg

2. heat – Frankrig
Oksetatar, ramsløg, urter, æggeblomme
2022 Chateau Roubine, Premium, ØKO

3. heat – Spanien
Kalvecouvette, kartoffelsalat, gastrick sauce
2021 Celler Oliveda, Ullones Rosat

4. heat – Østrig
Hyldeblomst, i tekstur
2021 Spätlese Merlot, Angerhof Tschida

979,-

Andre events

Vil du på VIP listen?

Skriv dig op, så er du den første der hører om vores events