Kommende events

oktoberfest 14. oktober

Nu behøver du ikke længere tage helt til München for at opleve Oktoberfest.
Der er nemlig lagt op til fest når vi tager hul på efteråret, med en rigtig Oktoberfest den 14. oktober kl. 17.30-02.00.

Middagen afvikles som ’social dining’, med bl.a. schnitzel, pølser,
sauerkraut og pretzel inkl. 1 liter øl.
Kom og vær med til en aften med tyrolermusik, toner fra 90’erne og festglade mennesker.
Billetprisen er 350,-

Vildtaften 27. 28. & 29. oktober

Fasanrillette 
persille, bladselleri, radiser

Stegt vagtel
blanquettesauce, tyttebær

Due
løgconsommé, perleløg, timian

Krondyrfilet 
rødvinssauce med morkel, tapioka perler

Brombær i tekstur
vaniljeis, chokolade, jernurt

5-retters menu med vinmenu  825,-

Mortens Aften 10. november Kl. 18.00

Hvorfor er det egentlig, at vi samles og spiser and Mortens aften? Det er først og fremmest på grund af en mand, der hedder Martin – og ikke Morten.

Vi fejrer Martin, fordi han var biskop i Frankrig, og anden spiser vi, fordi han (næsten) befalede det. Befolkningen ville nemlig have Martin som biskop, men det havde Martin ikke selv lyst til. Derfor gemte han sig blandt gæs for at forhindre en udnævnelse. Gæssene skræppede dog op og afslørede Martin, som herefter – mod sin vilje – blev udnævnt til biskop.

For at hævne sig besluttede Martin, at alle husstande hvert år skulle slagte en gås og spise den på den dag, hvor gæssene afslørede ham. Da gæs var meget dyre, valgte mange at spise ænder i stedet for.
Det er således forblevet en fast tradition hos mange danskere at spise and på Mortens aften.

Men på FRODE har vi valgt at servere en 4-retters menu, som indebærer
både gås & and:

Jomfruhummer
agurk, caviar, syrnet fløde, karse

Plukket gås
persilleskum, vinterkål, blanquettesauce 

Stegt and
rødkål, rødbede, sauce orange

Pære belle Hélène a la FRODE, 
vaniljemousse med pære kompot, tuile gren, pære stykker, crumble, chokoladesauce med vanilje, pære gelé

 4-retters menu med vinmenu 720,-

Winemakers dinner 17. november kl. 18.00

Mød Michael Dupont fra Mille Vite, når han gæster FRODE og danner rammerne for en aften med god mad, fantastiske vine og spændende fortællinger. Michael har sammen med sin familie købt og istandsat en gammel vingård i Piemonte i det nordlige Italien. Han vil fortælle om de udfordringer der kan være ved at etablere sig som ny spiller på banen i et traditionsbundet vinområde. I løbet af aftenen vil du blive præsenteret for 5 af vingårdens vine, lavet på lokale druesorter. De ledsages af køkkenchefens 4-retters menu:

3 slags snacks
Minitærte ’surprise’
Kræmmerhus med trøfler
Tatar med ristet rugbrød & urter
2020 Mille Vite, Grignolino

Stegt kammusling med blomkåls-cremesuppe
2020 Mille Vite, Chardonnay

Carne cruda all’lbese
2020 Mille Vite, Nebbiolo

Glaseret skinke med grønkål sauté og gastrique sauce samt tyttebær
2019 Mille Vite, Barbaresco Gaia-Principe

Pære belle Hélène a la FRODE
Mille Vite, Moscato d’Asti

Petit four, kaffe & avec

925,-

Julefrokost på frode

Vi glæder os til at byde jer indenfor til den første jul på FRODE.
Vi åbner op for julefrokoster allerede d. 4 november.
Vi skaber de hyggelige rammer så I kan nyde en eksklusiv
julefrokostmenu sammen med dem I holder af.
Vi skræddersyer og tilpasser julefrokosten til jeres behov.

Vi tilbyder 3 forskellige menuer:

Julesild 
Vagtelæg med dild & fjordrejer 
Anderillette med rødkål
Glaseret skinke & grønkål
Ost med sukker syltede nødder
Risalamande i chokolade kugle 
245,-

2 slags sild 
Æg & rejer 
Tarteletter 
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade 
Skinke med grønkål
Medister & rødkål
Puffede flæskesvær & brunede kartofler
Ostefad
Risalamande by Frode 
Petit four 
395,-

3-retters menu:

Anderillette

rødkål, grønkål
Glaseret skinke
brunede kartofler a part, grønkålsauce, stegt grønkål, tyttebær
Risalamande by Frode 
425,-

Nytårsmenu 3-retters ud af huset

Hummerrulle med urtemayo
 tapiokachips, bisque, dildmayo- og olie samt caviar 

Oksemørbrad
pommes Anna, stegte svampe, syltede svampe, svampe puré, rødvinssauce, stegt blomkål & rødbede 

Chokolade i tekstur

Petit four kransekage

575,-