Aftenmenu
FORRETTER
Vi imødekommer særlige allergier, samt vegetariske og veganske gæster
Hvide asparges
rejer, mousseline
185
Stegte kammuslinger
beurre blanc
155
Brioche
hummersalat
195
Rørt tatar
estragon, jordskokker
155
Gillardeau østers
vinaigrette, citron
3 stk./6 stk.
175/300
HOVEDRETTER
Rødspætte
fennikel, strandkrabbe-bisque
255
Krogmodnet ribeye
selleri, ramsløg, bordelaise sauce
300
Perlehønebryst
ærter, grønne asparges, velouté, nye kartofler
275
SIDEORDERS
Pommes FRODE
dagens kartoffel
60
Grøn salat
romaine, raddicio, fennikel, lyonnaise
45
DESSERTER
Frode’s chokoladetærte
solbærsorbet
125
Bær i variationer
rabarber, vaniljecreme
125
3 oste fra Arla Unika
gammel knas, hvid dame, sirius
125
KØKKENETS TASTINGMENU
5 serveringer
550
4 glas vin
450
Menu’en skal bestilles af alle ved bordet
(min. 2 personer)
BØRNEVENLIGE RETTER
Spagetti med kødsauce
85