Aftenmenu

FORRETTER

Rimmet ørred
peberrodsfløde, røget persille
135
Danske linefanget muslinger
muslingesauce, krondild
135
Brioche
med champignon a la créme
110
Græskar croquetter
røget ricotta, chili
95
Tatar
155

HOVEDRETTER

Danske linefanget muslinger
muslingesauce, krondild
185
Helleflynder
hummer ravioli, zucchini, bisque
 255
Dampet torsk
chorizo, savoy
220
Andebryst
rødbeder, røg, sauce
255
Krogmodnet ribeye, 250g.
pebersauce
300
Oksemørbrad, 250g.
pebersauce
300

SIDEORDERS

Vi anbefaler at tilkøbe et par sideorders til deling

Pommes FRODE
dagens kartoffel
60
Padróns & Bonito
60
Grillet spidskål
ostesauce
60
Grøn salat
romaine, raddicio, fennikel, lyonnaise
45
FRODE’s ratatouille
60

DESSERTER

Lemon curd
havtornsorbet
 125
Chokolade mousse
mandler
 125
Æbletrifli
110
3 oste
100

KØKKENETS 3-RETTERS JULEMENU

Rimmet ørred
peberrodsfløde, røget persille

Andebryst
rødbeder, røg, sauce

Æbletrifli
475

3 glas vin & filtreret vand
325

BØRNEVENLIGE RETTER

Spagetti med kødsauce
85