Aftenmenu
Vi imødekommer særlige allergier, samt vegetariske og veganske gæster
Hvide asparges
rejer, mousseline
185
Pil-selv-rejer
citron, aioli
125
Stegte kammuslinger
beurre blanc, ørredrogn
155
Brioche
hummersalat
195
Rørt tatar
estragon, jordskokker
155
Stegt pighvar
’risotto’, rejer, muslinger, sprøde urter
285
Dampet torsk
seafood ravioli, grillede asparges, beurre blanc med løvstikke
265
Grillede andebryst
zucchini, ærter, chimichurri
275
Oksemørbrad
variationer af løg, grøn pebersauce
300
Nye danske kartofler
urtesmør
60
Grøn salat
romaine, raddicio, fennikel, citron vinaigrette
45
Citronfromage
bagt rabarber
125
Bær i variationer
rabarber, vaniljecreme
125
3 oste fra Arla Unika
fyrtårnsost, hvid dame, sirius
125
5 serveringer
550
4 glas vin
450
Menu’en skal bestilles af alle ved bordet
Spagetti med kødsauce
85