Aftenmenu

SNACKS & LETTE RETTER

Mandler
saltede
35

Sprød softshell krabbe
chilidip
60

Østers
3 forskellige slags
115

Minitærte
koldrøget laks, dild
75

Blåmusling & rygeost
i tang-muslingeskal
95

FORRETTER

Rimmet hvilling vendt i urter
stuvet grønkål, citron, tyttebær, tapiokachips
125

Rørt tatar
rødbede i tekstur, confiteret æg, sprød salat, rygeost
155

Hare
jordskokke-crumble, puffede kartofler, smørbagt pastinak
145

Ande-croquette
rødkål i tekstur, rødbede, gastrique sauce, appelsin, anis
155

HOVEDRETTER

Vesterhavstorsk
stuvet & grillet hvidkål, persille-sne, blanquettesauce, bagte jordskokker
195

Glaseret duroc gris
bagt æble, vinterkål, tyttebær, kartoffelmos, grønkål, sauce
225

Oksemørbrad
østershatte, brunet løg puré, let grillet savoykål, pommes Anna, trøffel sauce
325

DESSERTER

Risalamande à la FRODE
145

Chokolade i tekstur
hvid chokolademousse, karamel, pærer
140

Ostetallerken
ristet rugbrød & honning
140

Petit four
3 slags
75

4-RETTERS MENU

Laksemousse med blåmuslinger
sennepskorn, asier, malt-gren, peberrodssauce 

Stegt helleflynder
blomkål i tekstur, dild

Andebryst
rødkål, tyttebær, rødbede, sauce à l’orange

Ris à la lime
krystalliseret mandler, chokoladekugler, kirsebæris

4  serveringer uden vin 525
4 glas vin og filtreret vand 400

4-RETTERS MENU - til de små

Fiskefrikadeller

Stegt and, grøntsagsstænger

Steak, kartoffelmos

Vaniljemousse, mørk chokolade, karamelcrumble

4 serveringer 185

BØRNEVENLIGE RETTER

Fiskefrikadeller
110

Spagetti
med bacon & ost
75

Kylling
med kartofler & grøntsager
110

Oksefilet
surprise
120