Aftenmenu

FORRETTER

Vi imødekommer særlige allergier, samt vegetariske og veganske gæster

Hvide asparges
rejer, mousseline
185
Pil-selv-rejer
citron, aioli
125
Stegte kammuslinger
beurre blanc, ørredrogn
155
Brioche
hummersalat
195
Rørt tatar
estragon, jordskokker
155

HOVEDRETTER

Stegt pighvar
’risotto’, rejer, muslinger, sprøde urter
285
Dampet torsk
seafood ravioli, grillede asparges, beurre blanc med løvstikke
 265
Grillede andebryst
zucchini, ærter, chimichurri
 275
Oksemørbrad
variationer af løg, grøn pebersauce
 300

SIDEORDERS

Nye danske kartofler
urtesmør
60
Grøn salat
romaine, raddicio, fennikel, citron vinaigrette
45

DESSERTER

Citronfromage
bagt rabarber
 125
Bær i variationer
rabarber, vaniljecreme
 125
3 oste fra Arla Unika
fyrtårnsost, hvid dame, sirius
125

KØKKENETS TASTINGMENU

5 serveringer
550

4 glas vin
450

Menu’en skal bestilles af alle ved bordet

BØRNEVENLIGE RETTER

Spagetti med kødsauce
85