Aftenmenu

SNACKS & LETTE RETTER

Mandler
saltede
35

Sprød softshell krabbe
chilidip
60

Østers
peberrod, kærnemælk, selleri
pr. stk. 45

Minitærte med Nordsørejer
dild, citron, grønne asparges
75

Lamme croquetter
rygeost, urter, citron
85

Profiteroles med hummersalat
ristet brød
85

FORRETTER

Havørred & kaviar
persilleskum, syrnet fløde, glaskål
145

Vesterhavstorsk
pak choi, røget blanquettesauce, puffet kartoffel
155

Kantareller i fløde
limfjordsskinke, urter, confiteret æg
155

Frikassé med blåmuslinger
grønne asparges, gammelknasskum, brioche, syltede majroer
145

HOVEDRETTER

Stegt ål
danske kartofler i tekstur, persillesovs, citron
225

Vagtel
solbær, rødbede i variationer, malt-gren, solbærsauce
200

Oksefilet
smørstegte kantareller, rødvinssauce, kartoffeltærte a part
270

Lun tomatsalat
blancheret tomat, mozzarella, basilikumpesto, balsamicosauce
185

DESSERTER

Brombær i tekstur
tonka-is, choux au craquelin, karamelplade
125

Kirsebærtærte
chokolade, timian crumble, mørdej
125

Ostevogn
ristet rugbrød & honning, pr. stk. 
35

Petit four
3 slags
75

4-RETTERS MENU

Havørred & kaviar
persilleskum, syrnet fløde, glaskål
2017 Domaine de la Tourmaline, Muscadet

Vagtel
solbær, rødbede i variationer, malt-gren, solbærsauce
2019, Herencia Altes, Cupatge ØKO

Oksefilet
smørstegte kantareller, rødvinssauce, kartoffeltærte a part
2019 Bodegas Mas Blanc, Clos del Mas ØKO

Brombær i tekstur
tonka-is, choux au craquelin, karamelplade
2016 Quinta de la Rosa, LBV

4 serveringer uden vin 550
4 glas vin og filtreret vand 400

4-RETTERS MENU - til de små

Havørred
med glaskål

Kylling
med solbær

Oksefilet
med kartoffeltærte

Brombær
med is & karamel

4 serveringer 185

BØRNEVENLIGE RETTER

Spagetti
med bacon og ost
75

Kylling
kartofler & grøntsager
110

Oksefilet
surprise
120