Aftenmenu
Vi imødekommer særlige allergier, samt vegetariske og veganske gæster
Hvide asparges
rejer, mousseline
185
Stegte kammuslinger
beurre blanc, ørredrogn
155
Brioche
hummersalat
195
Rørt tatar
estragon, jordskokker
155
Gillardeau østers
vinaigrette, citron
3 stk./6 stk.
175/300
Sandart
hvide & grønne asparges, strandkrabbe-bisque
285
Dampet torsk
seafood ravioli, fennikel, muslingesauce
265
Krogmodnet ribeye
selleri, ramsløg, bordelaise sauce
300
Perlehønebryst
frikassé med ærter, grønne asparges og nye kartofler, sauce poulet
275
Pommes FRODE
dagens kartoffel
60
Grøn salat
romaine, raddicio, fennikel, lyonnaise
45
Frode’s chokoladetærte
solbærsorbet
125
Bær i variationer
rabarber, vaniljecreme
125
3 oste fra Arla Unika
gammel knas, hvid dame, sirius
125
5 serveringer
550
4 glas vin
450
Menu’en skal bestilles af alle ved bordet
Spagetti med kødsauce
85