Aftenmenu

FORRETTER

Vi imødekommer særlige allergier, samt vegetariske og veganske gæster

Hvide asparges
rejer, mousseline
185
Stegte kammuslinger
beurre blanc, ørredrogn
155
Brioche
hummersalat
195
Rørt tatar
estragon, jordskokker
155
Gillardeau østers
vinaigrette, citron
3 stk./6 stk.
175/300

HOVEDRETTER

Sandart
hvide & grønne asparges, strandkrabbe-bisque
 285
Dampet torsk
seafood ravioli, fennikel, muslingesauce
 265
Krogmodnet ribeye
selleri, ramsløg, bordelaise sauce
300
Perlehønebryst
frikassé med ærter, grønne asparges og nye kartofler, sauce poulet
 275

SIDEORDERS

Pommes FRODE
dagens kartoffel
60
Grøn salat
romaine, raddicio, fennikel, lyonnaise
45

DESSERTER

Frode’s chokoladetærte
solbærsorbet
125
Bær i variationer
rabarber, vaniljecreme
125
3 oste fra Arla Unika
gammel knas, hvid dame, sirius
125

KØKKENETS TASTINGMENU

5 serveringer
550

4 glas vin
450

Menu’en skal bestilles af alle ved bordet

BØRNEVENLIGE RETTER

Spagetti med kødsauce
85